Doi sportivi mureșeni, medalii la Campionatul European de Jiu Jitsu Brazilian Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 332 Vizualizări

Doi sportivi mureșeni, medalii la Campionatul European de Jiu Jitsu Brazilian

Săptămâna trecută, în perioada 15 – 20 februarie a avut loc la Roma, Italia, Campionatul European de Jiu Jitsu Brazilian al Federației Internaționale de Jiu Jitsu Brazilian (IBJJF), la care au fost prezenți și sportivii asociației sportive FG Academy, club afiliat Brazilian Power Team România.

În cadrul acestui eveniment, Gross Frigyes Erik a reușit să obțină titlul de vicecampion european, în timp ce Radu Precup a cucerit medalia de bronz.

Cei doi juniori activează în cadrul asociației sportive FG Fitness & Brazilian Jiu Jitsu Academy din Târgu Mureș, care pregătește sportivi de toate vârstele în Jiu Jitsu Brazilian.

”Jiu Jitsu Brazilian (cunoscut și sub numele de BJJ după prescurtarea din limba engleză Brazilian Jiu Jitsu), este un sport de contact derivat din Judo, care se bazează pe lupta la sol. Stilul a fost creat la începutul secolului 20 de către familia Gracie, în Brazilia, poate fi practicat și pentru auto-apărare alături de alte tehnici de luptă corp la corp, pentru aspectul competițional (Gi și No Gi) sau pentru competițiile de arte marțiale mixte (Mixed Martial Arts sau MMA”, au informat reprezentanții FG Academy.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE