Campionat European de futsal, la Târgu Mureș Sport
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 190 Vizualizări

Campionat European de futsal, la Târgu Mureș

Potrivit informațiilor oferite de către reprezentanții Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș, Nagy Tamás, jucătorul echipei de futsal CSM Târgu Mureş va juca în faţa propriilor suporteri în turneul de calificare la Campionatul European U19 de futsal, care va avea loc în perioada 16-18 martie, în Sala Polivalentă din Târgu Mureș.

,,România le va avea ca adversare pe Georgia și Slovacia, doar prima clasată urmând a se califica. Iată programul meciurilor: miercuri, 16 martie, ora 18:30: Georgia – România, joi, 17 martie, ora 18:30: Slovacia – Georgia, vineri, 18 martie, ora 18:30: România – Slovacia”, au precizat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

,,Accesul în Sala Polivalentă se va face pe baza biletelor cu valoare ZERO ce pot fi rezervate prin intermediul site-ului bilete.frf.ro. Casieria Sălii Polivalente va fi și ea deschisă în zilele de meci începând cu ora 10:30. Accesul se va face în baza biletelor cu valoare zero în format digital sau printate”, au mai precizat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

,,Jurnaliştii din Târgu Mureş, care vor să relateze de la eveniment NU au nevoie de acreditare specială, ei vor primi cartelele de intrare la faţa locului după prezentarea legitimaţiei de presă.
Vă aşteptăm în număr cât mai mare la eveniment!”, au adăugat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE