ATENȚIE! Recenzori falși semnalați la Târgu Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5382 Vizualizări

ATENȚIE! Recenzori falși semnalați la Târgu Mureș!

Persoane ”care se identifică cu legitimații false, solicită date de recensământ acasă, la locuință și cer anumite date specifice recensământului” au fost semnalate de mai mulți târgumureșeni, a anunțat vineri, 1 aprilie, Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

”Am sesizat organele abilitate și vă informăm că recenzorii asistă completarea chestionarelor doar la centre special amenajate. Aceştia nu umblă din casă în casă. Totodată, vă reamintim, că Primăria Târgu Mureș a pus la dispoziție un număr verde (telverde) pentru recensământ: 0800-888999. Prin intermediul acestui număr se pot afla informații legate de organizarea și orarul de funcționarea punctelor de recensământ, iar târgumureșenii pot aduce la cunoștința autorităților experiențele avute la aceste locații”, se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, Recensământul populației și gospodăriilor este în plină desfășurare, prima etapă fiind cea de autorecenzare a populației online, cuprinsă între 14 martie – 15 mai 2022 și realizată prin platforma www.recensamantromania.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE