Propunere nouă: pasarelă cu lift în zona ”Cocoșul de Aur”! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5391 Vizualizări

Propunere nouă: pasarelă cu lift în zona ”Cocoșul de Aur”!

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a solicitat miercuri, 13 aprilie, cu prilejul unei conferințe de presă, autorităților locale din Târgu Mureș, luarea unor măsuri pentru descongestionarea traficului rutier din zona sensului giratoriu de la ”Cocoșul de Aur”, una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului din punct de vedere al traficului rutier.

În viziunea liberalilor mureșeni, soluția optimă în ceea ce privește fluidizarea traficului rutier de la sensul giratoriu din zona ”Cocoșul de Aur” este amenajarea unei pasarele cu lift.

”Acolo de urgență trebuie amenajat o pasarelă cu lift, în condițiile cele mai moderne. Este și discuția pe care am avut-o în ultima săptămână cu domnul viceprimar, cu domnul Alexandru György, și cred că rapid, proiectare cu execuție, văzut ce înseamnă. Acolo dacă rămânem așa, cred că omorâm practic orașul sau jumătate din oraș”, a afirmat Ciprian Dobre, care a mărturisit că nu a văzut ”în niciun oraș din Europa” o trecere pentru pietoni precum cea vis a vis de clădirea Electrica.

”Am văzut și o trecere de pietoni peste canalul de la turbină, în față la Electrica. Credeți-mă, eu așa ceva n-am văzut în niciun oraș din Europa. Nu e de ajuns cât de blocat este acel drum, s-a mai pus și o trecere de pietoni”, a mai afirmat liderul liberalilor mureșeni.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE