Angajații din învățământ primesc vouchere de vacanță Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Angajații din învățământ primesc vouchere de vacanță

Ministerul Educației a adoptat ordinul privind stabilirea modalității de acordare a voucherelor de vacanţă pentru instituţiile de învăţământ de stat, Ministerul Educaţiei şi alte instituţii publice din coordonarea acestuia, pentru anul 2022. Actul normativ a fost publicat ieri, 14 aprilie 2022, în Monitorul Oficial.

Rezi Maria, președintele Sindicatului din Învățământ ,,Spiru Haret” Mureș ne-a informat că voucherele de vacanță se acordă tuturor persoanelor care au calitatea de salariat în unitățile/instituțiile prevăzute la alin. (1), la momentul acordării acestora. Având în vedere că voucherele de vacanță se acordă pentru recuperarea și întreținerea capacității de muncă a personalului, nu pot beneficia de acestea decât persoanele care au desfășurat efectiv activitate în perioada de referință, indiferent de perioada lucrată.

Voucherele de vacanță aferente anului 2022 se emit doar pe suport electronic și sunt în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat în limita sumelor prevăzute în buget alocate cu această destinaţie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE