Premii speciale la Olimpiada Națională de Istorie Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1488 Vizualizări

Premii speciale la Olimpiada Națională de Istorie

Teatrul Național a găzduit joi, 21 aprilie, de la ora 10.00, festivitatea de premiere a Olimpiadei Naționale de Istorie.

 „Suntem la finalul celei de-a 43-a ediții a Olimpiadei Naționale de Istorie, un eveniment care, cu siguranță va rămâne în memoria dumneavoastră. Deși timpul pentru organizare a fost foarte scurt, profesorii de istorie din județul Mureș, coordonați de colegii mei din Inspectoratul Școlar Județean Mureș dar și membrii Comisiei Centrale, s-au mobilizat, astfel încât, acum la final, să putem afirma cu toții că ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a pune umărul la organizarea unui concurs național în spiritul olimpismului, în care cei mai buni dintre cei mai buni elevi să câștige.  Suntem bucuroși de faptul că am reușit, atât cât ne-a stat în putință, să vă asigurăm o ședere cât mai plăcută pe plaiurile Mureșene!

Vă felicit pentru faptul că ați ajuns să faceți parte din marea familie a olimpicilor la disciplina istorie, oameni care s-au remarcat de-a lungul anilor în diferite domenii și vă urez să reveniți de fiecare dată cu drag în județul Mureș. Felicitări premianților! Felicitări și succes în continuare tuturor participanților!” a declarat în deschidere  Antoniu Berar,  inspector de istorie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș

Felicitări a transmis și reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, inspector școlar general adjunct Gabriel-Cornel Grozav care în a îndeplinit și funcția de vicepreședinte al Comisiei Centrale. Un bilanț al acestei olimpiade a făcut președintelele executiv al Comisiei Centrale, profesor dr. Doru Dumitrescu.

Premii speciale cadre didactice

Inspector școlar prof. dr. Mihai Manea din partea APIR CLIO pentru clasele a VIII a și XII-a

Inspector școlar prof. Hadrian Virgil Arion, din partea Univ. „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca – Facultatea de Istorie şi Filosofie şi din partea Centrului de Studii Transilvane – Academia Română, Filiala Cluj

Prof. dr. Mihai Lostun din partea APIR CLIO filiala Neamț

Premii pentru elevii din județul Mureș

Drăgan Ioana-cls. A VIII a din partea societății culturale ”Avram Iancu”, jr. Berța Ioan

Tamas C.Kristof  – clasa a IX-a – din partea Asociației Casa Educației Reghin

Cîmpean V.Emilia – clasa a X-a – din partea Sindicatului SPIRU HARET – prof. Rezi Maria

Grăjdieru V.Dorin – clasa a XI-a – din partea Baroului de Avocatură, avocat Viorel Gorea

Rimovecz-Gherman T.G. Titus – clasa a XII-a – din partea Asociației Militarilor Veterani din Teatrele de operații Irak, Afganistan și Balcanii de Vest, sucursala Mureș, președinte plutonier adjutant principal (în rezervă) Ilaș Mihai, președintele Asociației.

Ministerul Educației a oferit premii în bani și diplome. Suplimente substanțiale în cărți și bani au oferit Primăria Târgu Mureș, U.M.F.S.T.  „George Emil Palade” și Universitatea Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș, Editura Corint, Litera și Irdo.

Olimpiada Națională de Istorie a fost un real succes, felicitări tuturor participanților!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE