Home / Comunicate / Anunț mediu

Anunț mediu

”COMUNA ZAGĂR titular al proiectului ”Asfaltare strada Morii, loc. Zagăr”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecției Mediului Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Asfaltare strada Morii, loc. Zagăr”, propus a fi amplasat în jud. Mureș, comuna Zagăr, identificat prin CF 51018/Zagăr jud. Mureș. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: http://.apmms.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.”

Citeste si:  Anunţ de presă-privind lansarea proiectului Modernizarea aeroportului Transilvania"Târgu Mureş"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Comuna Nadeș

Distribuie pe FacebookCiteste si:  Anunț începere proiect - MIRVALDENT SRL