O zi zglobie în Parcul Municipal de 1 iunie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 267 Vizualizări

O zi zglobie în Parcul Municipal de 1 iunie

Parcul Municipal din Târgu Mureș a devenit miercuri, 1 iunie, un univers al copiilor în care vata de zahăr, baloanele colorate, muzica pentru pici și râsetele micilor neastâmpărați au devenit decor pentru atmosfera încărcată cu fericirea și buna dispoziție a tuturor celor prezenți.

„Ziua Copilului” a fost celebrată și prin inaugurarea noului parc de joacă din Parcul Municipal, unde prichindeii s-au putut bucura de noile tobogane, balansoare, leagăne. Cei mici au mai avut ocazia să se distreze și pe castelele gonflabile și trambulină, iar pentru a sărbători într-un mod creativ, aceștia au putut participa la atelierele create special pentru ei. Atelierul de artă stradală, atelierul „Micul grafician” și atelierul de făcut păpuși din legume au fost locurile în care sărbătoriții puteau să interacționeze unii cu ceilalți și să-și descopere spiritul creativ. Din atmosfera de veselie nu puteau să lipsească clovnul colorat și Căsuța păpușilor, iar Cavalerii Lup i-au introdus pe copii în arta lumii medievale.

„Suntem la „Ziua Copiilor” din Parcul Municipal, am ținut să fie reabilitat Parcul Municipal, având în vedere că este o locație bine cunoscută de târgumureșeni. Este și un mod de a valorifica instituțiile târgumureșene sau din județul Mureș, pentru că degeaba avem cel mai bun teatru de păpuși sau o Bibliotecă Județeană valoroasă, dacă ele nu am fost prezente în viața orașului. Iată că în această zi sunt invitați aici și ei ne ajută cu programul. Acesta era scopul și sperăm ca la anul să fie gata și skatepark-ul din Municipal și atunci deja vom avea multiple servicii”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE