VIDEO: ”Ești în siguranță ACASĂ”, la Maurer Residence Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

VIDEO: ”Ești în siguranță ACASĂ”, la Maurer Residence

Comunitatea din cartierul târgumureșean Maurer Residence a găzduit duminică după-masă, 5 iunie, evenimentul ”Ești în siguranță ACASĂ”. Atât rezidenții cartierului, cât și târgumureșeni din alte zone ale orașului au participat la un eveniment amplu organizat, deloc întâmplător, în Luna dedicată copiilor, de către echipa Maurer Residence Târgu Mureș.

Timp de trei ore, prichindeii au avut posibilitatea de a participa la ateliere extrem de utile de acordare a primului ajutor, la ateliere de joacă organizate de neobosiții animatori de la Wonderland Party, precum și la demonstrații de prim ajutor. Totodată, copiii, părinții și chiar bunicii au fost invitați să facă cunoștință cu tehnica din dotarea unor instituții precum Fundația pentru SMURD, ISU ”Horea” al județului Mureș, Dispeceratul 112, Poliția Rutieră și Salvamont Mureș.

Detalii despre evenimentul care a mai clădit o piatră de încredere la temelia comunității Maurer Residence Târgu Mureș am aflat de la Adela Șipoș, specialist marketing, Maurer Residence Târgu Mureș.

Reporter: Vă rog să ne prezentați evenimentul organizat de către Maurer Residence la Târgu Mureș.

Adela Șipoș: Evenimentul de astăzi (duminică, 5 iunie – n.r.) este cumva inedit în piața de Real Estate, spunem noi, pentru că ne-am dorit ca toți locuitorii comunității care ia amploare tot mai mult să înțeleagă, să cunoască și să vadă cu ochii lor că de fapt salvatorii noștri, ai Târgu Mureșului, sunt aproape de ei, sunt alături atunci când au nevoie. Chiar și într-un apartament se pot întâmpla, din păcate, destul de multe accidente. La fel, și în exteriorul apartamentului și atunci toți cei de la ISU, SMURD, Salvamont, Poliția Rutieră au răspuns din prima clipă afirmativ și și-au dorit să ne arate nouă și locuitorilor că pot avea încredere în ei și că îi pot apela.

Rep.: Cine sunt partenerii evenimentului?

A.Ș.: Partenerii evenimentului sunt în primul rând Zi de Zi, Ardeal TV, ca și parteneri media. Parteneri sunt Fundația pentru SMURD, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Poliția Rutieră, Salvamont Mureș și Dispeceratul 112, împreună cu partenerii de la 112 Coffee și Icecream Cucu. Toți aceștia fac posibil acest eveniment.

Rep.: Cum a răspuns comunitatea la invitația dumneavoastră?

A.Ș.: După cum putem vedea în jurul nostru comunitatea a răspuns afirmativ, a venit, sunt încântați, copiii se implică activ în toate activitățile, se joacă și noi ne bucurăm că de fapt răspund afirmativ a ceea ce vrem noi să le arătăm și să le dăm lor, comunității.

Rep.: Recent, ați organizat o vizionare de film aici, între blocuri. Astăzi organizați acest eveniment. Aveți în vedere să mai organizați și alte evenimente inedite pentru cartierele din Târgu Mureș?

A.Ș.: În fiecare an organizăm evenimente diferite și inedite, ne place nouă să spunem. Da, în 1 iunie am marcat Ziua Copilului cu o proiecție de film. Astăzi am dedicat acest eveniment comunității, dar și persoanelor din exteriorul cartierului. Și da, urmează și alte evenimente pe parcursul verii. Stați aproape!

A consemnat Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE