Înscrie-te la Ascotid Trailrace ediția 6 Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Înscrie-te la Ascotid Trailrace ediția 6

Veste bună pentru pasionații de alergat. Anul acesta se reia Ascotid Trailrace, o competiție de alergare pe teren accidendat care susține activitatea fizică pentru toate categoriile de vârstă. Ediția 6 va avea loc în ziua de 24 septembrie 2022 la Platoul Cornești cu probele Semimaraton, cross, cursă de copii și cursă family. Înscrierile online se pot realiza până pe data de 05 septembrie 2022 pe pagina dedicată evenimentului. După această dată nu va mai fi posibilă înscrierea sub această formă.

Câteva precizări

Nu se pot face înscrieri mai multe pe aceeași adresă de e mail.

Înscrierea se va putea realiza după data de 05 septembrie 2022 numai la fața locului, în ziua competiției, achitând contribuția de participare de: 160 Ron pentru proba de semimaraton, de 140 de Ron pentru proba de cros, 40 Ron pentru proba Family și 20 Ron pentru probele de copii, în limita numerelor de participare puse la dispoziție de organizator. Contribuția de participare nu se returnează şi nu este transmisibilă unui alt concurent. Singura posibilitate de returnare există printr-un act medical care atestă probleme medicale dobândite după înscrierea în competiţie, cu cel puţin 7 zile înainte de data oficială a acțiunii sportive.

Inițiatorii acestui eveniment sportiv sunt membrii ASCOTD (Asociația copiilor și tinerilor diabetici Mureș), asociație înființată în anul 2006. Acest grup reprezintă una dintre formele de acțiune non-guvernamentală, care militează spre educarea și sprijinul copiilor cu diabet zaharat insulino dependent și nu numai.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE