Dog Taxi, prima taximetrie pentru câini din oraș Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 759 Vizualizări

Dog Taxi, prima taximetrie pentru câini din oraș

O idee inedită de afacere. Outdoor Addicts a lansat primul taxi dedicat transportului canin din Târgu Mureș.

Vehiculele facilitează deplasările spre veterinar, pensiuni canine,   grooming(toaletaj canin), cât și activități sportive sau de relaxare.

Animalele de companie sunt o parte importantă în viața multor oameni, motiv pentru care sănătatea și îngrijirea lor sunt o prioritate. Stăpânii de câini care au programare la toaletaj sau pur și simplu au chef de o plimbare fără să-și murdărească mașina personală, pot apela la serviciul DOG TAXI. Pentru o organizare mai eficientă, deplasările trebuie să fie programate din timp, câinele poate fi însoțit sau nu, este disponibil doar un loc pentru o persoană. Transportul animăluțului se face în deplină siguranță, cu seriozitate și iubire, cu o mașină complet echipată pentru confortul său, cu atât mai mult cu cât, inițiatorul acestei afaceri, Liviu Oroian, kinetoterapeut Kinetica, are el însuși câini.

„Mulți prieteni mă rugau să le duc cățeii în diferite locuri cu mașina, așa mi-a venit ideea de a face Dog Taxi. Transportul se face nu doar în oraș, ci oriunde în țară, înafara orașului tariful fiind stabilit pe kilometru în funcție de zona metropolitană, ” a menționat Liviu Oroian.

Șoferii de taxi refuză adesea transportul câinilor, se plâng de mirosul lor, de faptul că le murdăresc bancheta sau nu le place când latră.

Soluția este o rezervare din timp la Dog Taxi la nr de telefon: 0740 645 596.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE