Lansarea documentului de poziție privind transfuziile de sânge Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 193 Vizualizări

Lansarea documentului de poziție privind transfuziile de sânge

Transfuzia de sânge este una din procedurile cel mai frecvent utilizate în spitale. Donarea de sânge are avantaje nu doar pentru pacienții care au nevoie de o transfuzie, ci și pentru donatori. Corneliu Florin Buicu, deputat PSD a participat azi, la București, la Lansarea documentului de poziție privind transfuziile de sânge, în organizarea “unității de sânge” ce reunește organizații ale pacienților, profesioniști, industrie.

“Bucuros să văd participarea presei care are un rol foarte important in prezentarea avantajelor și beneficiilor donării de sânge!” a menționat deputatul PSD, dr. Corneliu Florin Buicu pe pagina sa de facebook.

Presiunea asupra sistemelor naționale și transnaționale de aprovizionare cu sânge va crește odată cu schimbările socio-demografice și cu creșterea speranței de viață a populației generale. Extinderea sistemului actual nu va fi o soluție la aceste provocări. Deși creșterea gradului de conștientizare a publicului și a donărilor de sânge vor fi schimbări pozitive, va fi necesară o inovație structurală, logistică și știintifică pentru a menține echilibrul dintre necesar și rezerva în materie de transfuzii de sânge.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE