TEDxCornisa Women, la Târgu Mureș. Elena Lotrean, fondatoarea primei școli finlandeze din România Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

TEDxCornisa Women, la Târgu Mureș. Elena Lotrean, fondatoarea primei școli finlandeze din România

Conferința TEDxWomen Cornisa Târgu Mureș va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 15.00, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Târgu Mureș și are, printre invitați, nume de primă mărime ale vieții publice din România: Maia Morgenstern, actriță, Elena Lasconi, primar, Elena Lotrean, fondatoarea primei școli finlandeze din România, consul onorific al Finlandei la Sibiu, Mihaela Bilic, medic, nutriționist, Denisa Florea, psiholog, Marinela Ardelean, inițiatoarea proiectului ”Wines of Romania”, Briena Stoica, profesor Merito, Smaranda Enache, fost ambasador al României în Finlanda, Denise Rifai, jurnalist, Odeta Nestor, antreprenor.

Biletele pentru conferința TEDxCornisa Women, din 5 noiembrie, de la Târgu Mureș se pot achiziționa exclusiv online, pe www.tedxcornisa.com.

Director executiv al Fundației Didactica, Elena Lotrean este profesor, trainer, fondator al ERI Romanian-Finnish School Sibiu și antreprenor, cu 27 ani de voluntariat la nivel local, național și european. Are o vastă experiență în companii și organizații publice și private, ospitalitate, resurse umane, afaceri, educație.

Elena Lotrean a înființat ERI Școala Româno-Finlandeză din Sibiu și Centrul finlandez de formare a profesorilor, unde își dedică energia formării copiilor, profesorilor și altor adulți. Își concentrează toate eforturile pe urmărirea visului ei – educație de calitate pentru o viață care să conteze. Din 2018 este consul onorific al Finlandei la Sibiu, iar în 2020 a fost liderul Grupului operativ pentru Educație al Coaliției pentru dezvoltarea României.

Cu o experiență de peste 18 de ani în domeniul public, al afacerilor și al ONG-urilor, în țară și în străinătate, a fost implicată în organizații de tineret la nivel național și european. A fost președinta Confederației Europene a Cluburilor de Tineret și a contribuit activ la programele de tineret ale Comisiei Europene. A coordonat proiecte naționale și europene, a gestionat resurse umane ca lider și manager, a construit echipe și organizații.

În ultimii ani, ea a fost implicată în peste 100 de evenimente pentru educație. Face parte din diverse echipe care creează politici educaționale și participă la proiectele de impact ale României pentru educație: România educată, EduNetworks, SuperTeach, Talent Manager for Schools.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE