ATENȚIE! 11 incendii de locuințe în acest an, în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

ATENȚIE! 11 incendii de locuințe în acest an, în județul Mureș

Deși au trecut doar 12 zile din anul curent, până în prezent au avut loc 11 incendii produse la locuințe, dar din fericire nicio persoană nu și-a pierdut viața, a anunțat vineri, 13 ianuarie 2023, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

”Reamintim cetățenilor faptul că, în perioada sezonului rece, odată cu scăderea temperaturilor, cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză coșurile de fum necurățate, instalațiile electrice improvizate sau cu defecțiuni, precum și mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate. Pentru a preveni producerea acestora și a nu vă pune viața și bunurile în pericol în cazul producerii unui incendiu, verificați mijloacele de încălzire, precum sobe, calorifere sau alte surse de căldură, precum și cele electrice. În situația în care părăsiți locuința, decuplați aparatele electrice, iar dacă vă cazaţi în structuri de primire turistice, familiarizaţi-vă cu traseele căilor de evacuare din incinta acestora”, se menționează în comunicat.

Mai multe informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență (incendii, ger, viscol, alte fenomene meteorologice extreme etc.) pot fi consultate prin accesarea platformei naționale de pregătire https://fiipregatit.ro/.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE