Premiante la Concursul Județean de Teatru Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 368 Vizualizări

Premiante la Concursul Județean de Teatru

Casa de Cultură Eugen Nicoară din Reghin a găzduit joi, 9 februarie, Festivalul-Concurs Județean de teatru „𝐋𝐄𝐒 𝐀𝐌𝐈𝐒 𝐃𝐄 𝐋𝐀 𝐒𝐂È𝐍𝐄 𝐎𝐍 𝐓𝐇𝐄 𝐒𝐏𝐎𝐓”.

Boroș Ștefania (VII A), Moldovan Alexia (VII C) și Seleși Diana (VI A), eleve ale Școlii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș au pregătit piesa în limba engleză „𝔗𝔥𝔢 911 ℭ𝔞𝔩𝔩”  – creație proprie – pe care au prezentat-o publicului într-o interpretare ce le-a adus 𝐋𝐎𝐂𝐔𝐋 𝐈𝐈, iar eleva Moldovan Alexia a primit 𝔓𝔯𝔢𝔪𝔦𝔲𝔩 𝔭𝔢𝔫𝔱𝔯𝔲 𝔠𝔬𝔯𝔢𝔠𝔱𝔦𝔱𝔲𝔡𝔦𝔫𝔢𝔞 ș𝔦 𝔣𝔩𝔲𝔢𝔫ț𝔞 𝔩𝔦𝔪𝔟𝔦𝔦 𝔢𝔫𝔤𝔩𝔢𝔷𝔢.

Vă felicităm din tot sufletul pentru inițiativă, creativitate, seriozitate și curajul de a sta în fața unui juriu format din profesioniști cu un produs „home made” – piesa „The 911 Call”!

„Vă felicităm pentru că ați viața personajelor și sens cuvintelor iar talentul vostru a fost observat și răsplătit! Vă mulțumim pentru că v-ați rupt din timpul liber pentru a reprezenta școala și mulțumim și părinților voștri pentru susținere!,” au scris profesorii pe pagina de facebook a Școlii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE