Primele mărțișoare apărute în centrul orașului Târgu Mureș Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

Primele mărțișoare apărute în centrul orașului Târgu Mureș

Primăria municipiului Târgu Mureș dă tonul primăverii și organizeză în perioada 25 februarie – 8 martie, ”Târgul Mărțișorului și al Zilei de 8 Martie”. Lasă grijile deoparte și vino în Piața Victoriei și descoperă multitudinea de mărțișoare viu colorate și strălucitoare create în diferite tehnici și lasă-te îmbătat de mirosul de zambile, lalele și frezii care te întâmpină la tot pasul.

”Târgul Mărțișorului și al Zilei de 8 Martie” aduce în atenția publicului o ofertă bogată prin unicitatea, creativitatea și diversitatea mărțișoarelor. În perioada 25 februarie – 1 martie se va desfășura activitatea de comercializare a mărțișoarelor și a florilor la fir, iar în perioada 2 martie – 8 martie se va desfășura comercializarea de flori la ghiveci și la fir.

Mărțișoare tehnica quilling

Cu un zâmbet larg care te salută de la distanță, prezent la fiecare târg organizat în orașul nostru, și nu numai, Benedek Ervin, din comuna Păsăreni, a venit înaintea mureșenilor cu o gamă variată de mărțișoare obținute din hârtie reciclată, împletite și răsucite din hârtie de ziar, din reviste sau alte lucruri din hârtie. Ce noutăți are anul acesta? Multe mărțișoare create prin tehnica quilling, care presupune rularea, modelarea și lipirea benzilor de hârtie în forme variate, pentru a crea modele decorative. Viu colorată,  cu hârtia turtită, ondulată și răsucită  a făcut mărțișoare ce pot fi purtate ca o bijuterie hand-made. Tot ca și noutate, a transformat cutii de carton care pot fi reciclate prin tehnica șervețelului și le-a transformat în adevărate opere de artă.

Personalizarea, un trend

Un cadou pesonalizat va fi întotdeauna dovada unei preocupări atente asupra persoanei căreia îl vei oferi, iar anul acesta, un tip de mărțișor care merge la sigur  este mărțișorul cu nume gravat pe el. La Târg vei găsi mărțișoare cu orice nume, trebuie doar să ai răbdare să cauți.

Mărțișoare pentru copii cu personaje populare de desene animate și basme, preferate de toți copiii, o varietate de modele la prețuri atractive, au atras imediat atenția micuților. Și flori. Multe flori. Flori naturale și flori din săpun, în aranjamente florale deosebite care te ajută sa faci un cadou special unei persoane importante din viața ta.

Tot aici poți găsi și produsele realizate din piele de către meşterul Szabó Dénes din Eliseni, produse artizanale, gravuri, produse din lemn marca MPR Design și păpuși croșetate.

Locația amplasamentelor

În ceea ce privește locația amplasamentelor (plus numărul de amplasamente aferent) acestea vor fi următoarele: Piața Victoriei (94 de amplasamente), Piața Victoriei (14), Bulevardul 1848 – zona parcului de lângă Ansamblul ”Mureșul” (8), cartierul Tudor – zona Fortuna (7), cartierul Tudor – Bulevardul Pandurilor (4), cartierul Tudor – zona parcului de la Complexul ”Diamant” (6), cartierul Mureșeni – parcul de la Complexul ”Record” (4), strada 22 Decembrie 1989 colț cu strada Nicolae Grigorescu (2), strada Gheorghe Marinescu – zona Spitalului Clinic Județean de Urgență (4), cartierul Cornișa – zona magazinului Darina (3), Aleea Carpați (2), cartierul Unirii – strada Vasile Lucaciu (4) și Piața Gării (2).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE