Home / Reghin / Sistare de apă pe 34 de străzi din Reghin și în cinci comune limitrofe

Sistare de apă pe 34 de străzi din Reghin și în cinci comune limitrofe

Distribuie

Compania Aquaserv SA Sucursala Reghin anunţă consumatorii că din cauza unor lucrări programate pe rețeaua de distribuție, respectiv reparație capitală conducte aspirație-refulare la Stația de pompare de pe str. Apalinei, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 30 martie 2023, între orele 8.00 – 22.00 (estimare), în următoarele zone din Reghin: Apalinei nr. 93/A – capăt, Molidului, Ioan Marinovici, Ghețarului, Gorunului, Grâului, Florilor, Cooperatorilor, Semănătorilor, Mioriței, Castelului, Cimitirului, Margaretelor, Șoimilor, Căprioarei, Mimozelor, Pavatorilor, Crinului, Grădinarilor, Mihai Viteazu (de la intersecție cu strada Crinului), Rudolf Regeny, Viilor, Pometului, Bartok Bela, Vasile L. Pop, Prunului, Spicului, Narciselor, Mărului, Ghiocelului, Vișinilor, Dealul Cocoșilor, Dealulu Brezii și Beng.

Totodată, va fi sistată apa și în comunele Voivodeni, Lunca, Batoș, Fărăgău și Breaza.

”Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Cină romantică pe Tărâmul Lavandei

Distribuie Festivalul Lavandei de pe Tărâmul Lavandei va începe anul acesta pe 17 iunie. Organizatorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.