FOTO: Accident mortal în Saschiz Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1167 Vizualizări

FOTO: Accident mortal în Saschiz

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 8 aprilie, în jurul orei 4.30, la un accident rutier petrecut în localitatea Saschiz.

”La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj medical SAJ. Sosite la fața locului echipajele au constatat faptul  că accidentul s-a produs între un autotren ce transporta celuloză în care se aflau două persoane, răsturnat pe carosabil și un microbuz în care se afla o singură persoană, pentru care a fost necesară intervenția imediată a echipajului de descarcerare. Victima, de sex masculin, inconștientă, a fost extrasă în cel mai scurt timp dintre fiarele contorsionate, însă din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată de medicul prezent la fața locului. Una dintre victimele care se aflau în cabina autotrenului la momentul producerii accidentului, de sex feminin, conștientă și cooperantă, care prezenta leziuni grave, a fost preluată de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată de urgență la UPU Târgu Mureș. Conducătorul autotrenului nu a suferit leziuni majore și a fost asistat medical la fața locului de echipajul SMURD B2”, a informat sg. maj. Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1, sâmbătă, 8 aprilie, ora 12.55:

”În această dimineață, între localitățile Vânători și Saschiz, pe DN13E60, km 100 + 950 m, un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea un tir, pe direcția Brașov – Sighișoara, a intrat in coliziune frontală cu un microbuz. În urma accidentului, conducătorul microbuzului, un bărbat, de 55 ani, a decedat. Conducătorul ansamblului auto, precum și pasagera din ansamblul auto, o femeie, de 23 ani, au fost rănți, aceasta fiind transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.  Polițiștii au deschis dosar penal, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.


(Redacția / Foto: ISU Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE