Contract de 1,5 milioane de euro pentru construirea unei creșe în Bălăușeri Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 193 Vizualizări

Contract de 1,5 milioane de euro pentru construirea unei creșe în Bălăușeri

Compania Națională de Investiții a atribuit, în data de 11 aprilie 2023, societății Adru Solution SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 7.813.200 de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro), fără TVA, pentru proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiție ”Proiect tip – Construire creșă mică, sat Bălăușeri, nr. 271, comuna Bălăușeri, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Creșă pentru 40 de copii

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, creșa va deservi 40 de copii, iar construcția va avea regimul de înălțime parter și va fi separată în trei nuclee funcționale după cum urmează: nucleul administrativ (zona de acces), nucleul de copii și nucleul tehnico-gospodăresc.

”Construcția propusă are următoarele dimensiuni: lățime de 34,1 metri și o lungime totală de 47,9 metri. Înălțimea maximă a acoperișurilor înclinate este de 7,75 metri de la CTA. Accesele în clădire sunt separate pentru copii și personal. Construcția este configurată pentru accesul și utilizarea acesteia de către persoanele cu dizabiltăți – rampă acces, grupuri sanitare, coridoare, etc., configurate corespunzător. Terenul va fi amenajat cu spații verzi și locuri de joacă”, se menționează în document.

În același Caiet de sarcini se mai precizează că viitoarea clădire ”va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât și cu panouri solare”, iar funcțiunea de creșă prevede următoarele spații: ”patru dormitoare, două camere de joacă, prevăzute cu vestiar filtru și grupuri sanitare, grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, zonă de primire, cabinet medical cu izolator, zonă adminstrativă și nucleul tehnico-gospodăresc.”

Durata contractului este de 50 de luni, din care 2 luni pentru proiectare, 12 luni pentru execuție și 36 de luni perioada minimă de garanție de bună execuție a lucrărilor.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE