Festival de creații robotice și STEM la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Festival de creații robotice și STEM la Târgu Mureș

Un festival impresionant de creații robotice și STEM va avea loc în data de 20 mai, începând cu ora 10.00, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Târgu-Mureș, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Cristeşti.

” Acest festival unic va aduce împreună pasionații de tehnologie din județ, pentru a prezenta cele mai interesante invenții și creații din domeniul roboticii și STEM. Vă veți putea bucura de oportunitatea de a interacționa cu acești copii talentați și de a vă familiariza cu cele mai recente inovații tehnologice”, se arată într-un comunicat de presă remis de organizatori.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 si 19 ani și este o oportunitate excelentă pentru cei care își doresc să-și extindă cunoștințele și să își dezvolte interesul pentru știință și tehnologie. Vor avea loc prezentări ale celor mai recente inovații în domeniul roboticii și STEM, demonstrații interactive de roboți și dispozitive STEM, concurs de roboți în cadrul Wolrd Robot Olympiad 2023 – Connecting the World și expoziții ale unor creații deosebite ale unor tineri inventatori.

Înscrierile se pot face pe linkul: www.wroromania.ro până în 05 mai 2023.

Taxa de participare/ echipă este de 300 de lei.

World Robot Olympiad, cea mai importantă competiție internațională de robotică organizată în România încă din anul 2013, sărbătorește în acest an cea de a 10-a ediție. Asociația de Robotică Educațională și Știință WRO, Organizatorul Național al competiției anunță revenirea la formatul clasic de organizare cu prezența fizică a echipelor și cu etape regionale în centrele partenere din Bucuresti, Galați, Brașov, Buzău, Hunedoara – Deva și Mureș – Târgu Mureș.

Echipe de elevi, cu vârsta cuprinsă între 8 și 19 ani în anul competiției, sub îndrumarea unui profesor coordonator sunt așteptați și în acest an să concureze într-o competiție provocatoare, antrenantă și plină de satisfacții.

Calendarul competiției World Robot Olympiad Romania 2023:

15 ianuarie – 01 mai 2023 – Înscrierea participanților pe site-ul organizatorului www.wroromania.ro

20 mai 2023 – Etapa Locală Mureș (Târgu Mureș) – partener local- Școala Gimnazială Cristești – Grupul de Inițiativă WeDo Lego, locația- Școala Gimnazială Mihai Viteazul Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE