Paşi importanţi pentru reabilitarea şi extinderea Clinicii de Pneumologie Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 349 Vizualizări

Paşi importanţi pentru reabilitarea şi extinderea Clinicii de Pneumologie

Consiliul judeţean Mureş într-o şedinţă convocată de îndată a aprobat două proiecte de hotărâre ce au ca obiect realizarea unei investiţii importante la Clinica de Pneumologie a Spitalului Clinic Judeţean Mureş, respectiv reabilitarea energetică și extinderea mansardei clădirii.

Proiectul va fi realizat de Compania Naţională de Investiţii în cadrul unui subprogram de finanţare „unităţi medicale”. Potrivit documentelor ce însoţesc proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, „obiectivul principal al realizării proiectului este adaptarea clădirii existente conform normelor și normativelor în vigoare și de asemenea, se impune îmbunătăţirea condițiilor și a calității serviciilor medicale care este un principiu important în domeniul sănătăţii. Astfel creşte gradul de informare al pacienţilor, concomitent cu progresele tehnologice şi terapeutice. Calitatea serviciilor medicale are numeroase dimensiuni, dintre care cele mai importante sunt reprezentate de eficacitate, eficienţă, continuitatea îngrijirilor, siguranţa pacientului, competenţa echipei medicale, satisfacţia pacientului, dar şi a personalului medical.”

Conform devizului general din studiul întocmit, valoarea estimată a investiției pentru este de 78.030.998,12 lei, din care 1.996.657,25 lei din bugetul judeţului Mureş. Perioada de pregătire a proiectului și de realizare a investiției este de 24 luni.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, consilierii au aprobat şi proiectul de hotărâre prin care se predă amplasamentul Companiei Naţionale de Investiţii în vederea realizării lucrării. (S.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE