Bronz național pentru Aqua Sport Târgu Mureș U13 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 378 Vizualizări

Bronz național pentru Aqua Sport Târgu Mureș U13

După multiplele medalii de aur și argint și după câștigarea Cupei României la polo feminin a senioarelor, a venit rândul câștigării primei medalii mult mai dificile la grupa masculină, unde Fülöp Tamas Szoly, împreună cu echipa Aqua Sport Târgu Mureș a câștigat medalia de bronz după 40 de ani de la ultima urcare pe podium a înotătorilor mureșeni, în 1983.

Cu aportul antrenorului Toth Ferenc, grupa de vârstă U13 masculină a echipei Aqua Sport Târgu Mureș, câștigă medalia de bronz dintr-o grupă de 18 echipe înscrise în Campionatul Național de Polo ediția 2022-2023. Din 24 de meciuri jucate, cu doar trei partide pierdute împotriva puternicei echipe Crișul Oradea și una împotriva Dinamo București, Aqua Sport a reușit performanța remarcabilă de a aduce în Târgu Mureș o medalie de bronz, clasându-se în fața multor echipe mult mai titrate și mult mai bine finanțate precum Steaua, Rapid, Corona Brașov, Arad, Alba Iulia și Cluj. Reușita lor este și mai apreciată după ce echipa este alcătuită doar din jucători din Târgu Mureș, iar victoriile au fost obținute cu un lot foarte restrâns, compus doar din șapte titulari și trei rezerve.

Sportivii medaliați au fost: Olah David, Grama Tudor, Szekely Roland, Băilă Luca, Bîrsan Victor, Bertalan Zalan, Gal Ervin, Moldovan Janos, Kocsis Botond și Csifo Akos, sub îndrumarea antrenorilor Toth Ferenc și Tamas Szoly.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE