FOTO: Larisa Ferenczi de la SC Dimas Târgu Mureș, bronz balcanic la judo Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

FOTO: Larisa Ferenczi de la SC Dimas Târgu Mureș, bronz balcanic la judo

În perioada 16 – 18 iunie, la Sibiu s-a desfășurat Campionatul Balcanic de Judo rezervat sportivilor U13, unde a participat și Sport Club Dimas din Târgu Mureș. Printre medaliații acestei competiții s-a aflat și singura reprezentantă a Clubului Dimas, Larisa Ferenczi, clasată pe locul III, la categoria 48 de kilograme.

Potrivit informațiilor furzinate de conducerea Clubului Dimas din Târgu Mureș, Larisa, beneficiară a unui tur liber, a câștigat în turul 2 prin neprezentarea adversarei sale din Turcia, care s-a prezentat la saltea cu 15 secunde întârziere. În următorul meci, cât și în lupta pentru medalia de bronz, Larisa și-a învins adversarele în mai puțin de 30 de secunde, prin două procedee spectaculoase. Așadar, după titlul balcanic cucerit în urmă cu trei săptămâni de Ciumas Adelina la Podgorica, Sport Club Dimas își adaugă în palmares și o medalie de bronz, prin Larisa Ferenczi.

La pregătirea sportivelor pentru cele două competiții au participat și ceilalți componenți ai lotului de judo, printre care: Bălțătanu Iannis, care și-a adjudecat argintul anul acesta la naționale; Huza Cosmin, medaliat și el cu bronz la naționale; Bălțăteanu Patrick, Kacso Brigita, Dascăliuc Andrei, Szocs Kristof, Petruț Raul, Ghincea Roberta și Sandulescu Bogdan. O mențiune specială a fost venită „maratonistei” Elisa Nistor, care parcurge zilnic 60 de kilometri dus-întors pentru a fi prezentă la antrenamente. De altfel, Elisa a câștigat în urmă cu două săptămâni medalia de bronz la puternicul Turneu Internațional din Bucuresti, rezervat sportivilor U18.

În ceea ce privește Campionatele Naționale pentru cei mai mici judoka, acestea vor avea loc săptămâna viitoare, la Bacău.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE