Cartea scrisă de Maya Musk dezbătută la Clubul de Carte Rotary Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 786 Vizualizări

Cartea scrisă de Maya Musk dezbătută la Clubul de Carte Rotary

A patra ediție a Clubului de Carte Rotary organizat de Rotary Târgu Mureș Maris în ziua de joi, 10 august, a avut ca temă cartea scrisă de Maya Musk, „O femeie își face un plan”. Prezentarea cărții a fost făcută cu pasiune și expertiză de Laura Filip, psiholog clinician și consilier școlar, care a reușit să ofere o perspectivă incitantă asupra poveștii, stârnind discuții animate printr-o serie de întrebări abordate.

„O femeie își face un plan” explorează teme profunde și actuale, abordând subiecte precum independența, curajul de a-ți urma visele și puterea de a depăși obstacolele vieții.

Participanții au avut oportunitatea să împărtășească propriile impresii și gânduri legate de carte, contribuind astfel la o discuție bogată și diversificată. Clubul de Carte Rotary continuă să demonstreze că lectura poate fi un liant puternic între oameni, oferind un cadru excelent pentru dezvoltarea personală și pentru explorarea unor idei noi, potrivit informațiilor furnizate de participanții celei de-a patra ediții a Clubului de Carte Rotary.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE