Home / Slider / Detalii despre noua Piață de Vechituri din Târgu Mureș: program și locație

Detalii despre noua Piață de Vechituri din Târgu Mureș: program și locație

Distribuie

Noua Piaţă de Vechituri – Ócska Piac aprobată de Consiliul Local Târgu Mureș în data de 31 august își va deschide porțile duminică, 17 septembrie, în zona Complexului Comercial UniversAll, pe strada Gheorghe Doja nr. 193, și va funcționa în fiecare zi de duminică, între orele 6.00 – 16.00, sub administrarea societății Instgaz SRL.

Potrivit informațiilor furnizate de către Florin Săliștean, director de marketing, noua Piaţă de Vechituri – Talcioc – Ócska Piac va fi destinată comercializării produselor din sectorul industrial cât şi obiectelor/ produselor personale ale persoanelor fizice: articole menaj, îmbrăcăminte şi încălţăminte (folosite) second hand, obiecte de artă, produse de anticariat, obiecte de ceramică, produse meşteşugăreşti şi artizanale, obiecte casnice şi electrocasnice, echipamente electrice, unelte şi scule, materiale plastice şi alimentaţie publică.

”Noua locaţie oferă o platformă pavată şi asfaltată în suprafaţă de 19.188 de metri pătrați, dotată cu: amplasamente marcate corespunzător, parcări pentru 360 de autovehicule ale consumatorilor şi comercianţilor, grupuri sanitare publice, spaţii de depozitare a deşeurilor, containere metalice din tablă şi pubele din plastic, hidranţi şi puncte cu mijloace iniţiale de intervenţie pentru PSI, posibilitatea racordării comercianţilor la reţeaua de electricitate, apă şi canalizare, servicii de pază şi protecţie, prin agenţi de pază instruiţi şi echipaţi corespunzător, birouri administrative. Odată cu această deschidere și relocare a Pieţei de Vechituri dorim să oferim cele mai bune servicii şi condiţii atât pentru comerciaţi, cât şi pentru consumatori”, a precizat Florin Săliștean.

(Redacția / https://depositphotos.com/home.html )


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Nicu Bumb, participare la ”Chefi la cuțite”

Distribuie Printre protagoniștii emisiunii TV „Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1 s-a numărat și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.