Informații complete despre accidentul mortal din Chibed Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3371 Vizualizări

Informații complete despre accidentul mortal din Chibed

Polițiștii rutieri au intervenit marți, 12 septembrie, în jurul orei 7.00, la un accident de circulație produs între două vehicule, pe DN 13A, în localitatea Chibed.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, ”din primele date, conducătorul unui camion, respectiv un bărbat de 30 de ani, din comuna Batoș, care se deplasa pe direcția Sovata – Bălăușeri, într-o curbă la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz care se deplasa din sensul opus”, iar în interiorul microbuzului se aflau șoferul și 12 pasageri.

”Din nefericire, în urma coliziunii, conducătorul microbuzului, un bărbat de 45 de ani, a decedat, iar ceilalți pasageri au fost evaluați la fața locului de către echipajele medicale de specialitate. Astfel, în urma accidentului au rezultat 13 victime, dintre care o persoană decedată, trei persoane rănite grav și 9 rănite ușor conform primelor concluzii de la fața locului. Acestea din urmă au fost transportate la unități medicale pentru acordarea de îngrijiri și pentru alte investigații de specialitate. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatele alcooltest și DrugTest, rezultatele fiind negative”, a informat sursa citată.

De asemenea, la locul producerii accidentului ”au fost solicitați reprezentanții ISCTR și SDN Târgu Mureș”, iar în cauză ”polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.”

(Redacția / Foto: ISU Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE