Medalie de aur pentru Tamás Móréh Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Medalie de aur pentru Tamás Móréh

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Campionatul Național Outdoor, juniori U18/U15, organizat la Iași de către Federația Română de Tir cu Arcul. Astfel, mureșeanul Tamás Móréh a încheiat sezonul cu încă un titlu de Campion Național.

Potrivit Clubului Sportiv Municipal (CSM) din Târgu Mureș, sportivul a concurat la această competiție la categoria Recurve Masculin U21. După calificări s-a clasat pe primul loc, cu scorul de 659/720, acesta fiind cel mai bun rezultat pentru el din acest sezon.

„În semifinală, Tamás a concurat împotriva lui Robert Bilaus de la CSS Rădăuți și a câștigat meciul cu scorul de 6-0. Apoi, în finală l-a întâlnit pe Mihai Sadoveanu de la CSS Unirea Iași, pe care l-a învins tot cu scorul de 6-0 și și-a adjudecat medalia de aur și titlul de campion național”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM Târgu Mureș.

Cu această competiție sezonul Outdoor s-a încehiat pentru secția de tir cu arcul al CSM Târgu Mureș.

„A fost cea mai bună competiție din acest sezon pentru mine. Modificările aduse în tehnică au dat rezultate și am încheiat sezonul într-o notă pozitivă. Majoritatea execuțiilor au fost curate și am rămas conștient de execuții pe toată durata competiției”, a declarat Tamás Móréh.

Conform aceleiași surse, pentru sportivii mureșeni urmează o perioadă de pregătire, modificări în tehnică și echipament acolo unde este necesar, pentru a se pregăti de sezonul în sală, care începe în ianuarie.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE