Șoferi drogați, prinși în Sovata de polițiștii mureșeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 546 Vizualizări

Șoferi drogați, prinși în Sovata de polițiștii mureșeni

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, surprins drogat la volan de către polițiștii mureșeni. Polițiștii din Sovata au oprit la un control de rutină un tânăr care prezenta un comportament ieșit din comun. Ulterior, în urma verificărilor, acesta a fost găsit cu cocaină în organism.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 18.15, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sovata, au oprit pentru control, la intersecţia cartierului Petofi Sandor cu strada Câmpul Sărat, un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din județul Harghita. Întrucât conducătorul auto avea un comportament agitat, polițiștii l-au testat cu aparatele alcooltest și DrugTest. Testarea alcoolscopică a avut rezultat negativ, însă rezultatul testului pentru depistarea substanțelor cu efect psihoactiv în salivă a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină”, au transmis autoritățile mureșene.

Tânărul a fost condus ulterior la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice necesare stabilirii cu exactitate a substanțelor interzise din organism. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Un alt șofer drogat, prins de polițiștii mureșeni

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 20:40, polițiștii stațiunii Sovata au mai depistat, pe strada Vulturului, un conducător auto, de 34 de ani, din județul Harghita, aflat sub influența substanțelor interzise.

Mai exact, la testarea cu aparatul DrugTest, a rezultat o valoare pozitivă pentru ,,AMPHETAMINE”, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate mostre biologice.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa foto: IPJ Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE