Nomenclator stradal actualizat la Albești Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Nomenclator stradal actualizat la Albești

Plenul Consiliului Local Albești a aprobat recent, într-o ședință ordinară de lucru, cu unanimitate de voturi, 13, actualizarea nomenclatorului stradal al comunei Albești.
Potrivit informațiilor furnizate de către Nicolae Șovrea, primarul comunei Albești, decizia a fost luată în conformitate cu prevederile articolului 5 din Legea cadastrului și publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare, dar și ca urmare a unei sesizări făcute de către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș care a comunicat că ”în evidențele acestei instituții există străzi cu denumiri mai vechi decât ultimul nomenclator stradal comunicat de Primăria Comunei Albești în anul 2021.”
”Străzi care nu se regăsesc în ultima hotărâre privind actualizarea nomenclaturii stradale, respectiv Hotărârea Consiliului Local nr. 59 din 2 decembrie 2021 privind completarea și actualizarea nomenclatorului stradal al comunei Albești, județul Mureș, fiind necesară o nouă actualizare”, a precizat Nicolae Șovrea, primarul comunei Albești.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE