Tineri debutanți în artă și jurnalism. Olivia Cenan, o viitoare stea în lumea artistică Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 385 Vizualizări

Tineri debutanți în artă și jurnalism. Olivia Cenan, o viitoare stea în lumea artistică

Olivia Cenan este o tânără extrem de talentată, ea se distinge prin aptitudini artistice atât în muzică, cât și în teatru, prezentând un potențial deosebit.

Olivia face parte din cadrul Liceului Teoretic „Samuil Micu” din Sărmașu, frecventând clasa a XI-a la un profil real, științe ale naturii, unde, de asemenea, se descurcă remarcabil. Dragostea pentru artă a debutat încă de la o vârstă fragedă: „Arta pentru mine, înseamnă o exprimare, nu doar prin cuvintele rostite sau versurile cântate, ci și o exprimare care oglindește realitatea, ajungând la sufletul omului”.

Talentul i-a fost cultivat la biblioteca „Liviu Rusu” din Sărmașu prin implicarea  în multe activități artistice, dar și în cadrul liceului unde a fost sprijinită de către doamna profesor de limba română Hilda Oroian, coordonatoare a trupei de tearu „Dell Arte”, să participe la un concurs, Olivia obținând Premiul al III-lea.

Grupul folcloric „Graiul câmpiei” din care face parte, a contribuit la dezvoltarea ei, prin promovarea culturii și păstrarea tradițiilor la diferite concursuri: „Acest grup m-a format ca tânără și iubitoare de frumos”.

Din anul 2023, Olivia a început să studieze canto și teatru în Târgu Mureș la Palatul Copiilor, unde e nevoie de mari eforturi pentru a ajunge, din cauza distanței. La Palatul Copiilor a cunoscut performanța, unde talentul nu i-a rămas neobservat, fiind încurajată să participe la numeroase concursuri la care a obținut rezultate deosebite: Mențiune la „Festivalul-concurs de francofonie de muzică”, la „Concursul << Micul Artist>> de muzică din Târgu Mureș” a obținut Mențiune la etapa de muzica ușoară și Premiul I la etapa de muzica populară, iar la „Concursul județean de teatru din Sighișoara” a obținut Premiul I atât la etapa județeană cât și la cea națională.

Olivia reprezintă o viitoare stea în lumea artistică, fiind remarcată pentru vocea ei unică, dar și pentru talentul în arta teatrală. Abilitatea ei de a transmite emoții și de a aduce autenticitate, pasiune și expresivitate în interpretările sale, o face să iasă în evidență, reușind să țintească spre sufletul omului. În această lume plină de talente, ea strălucește și ne amintește de frumusețea artistică.

Mihaela MOLDOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE