Mureșeanul Vlad Nistor, turneu FIBA 3×3 la Amsterdam Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Mureșeanul Vlad Nistor, turneu FIBA 3×3 la Amsterdam

Baschetbalistul Vlad Nistor, din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș a reprezentat România la circuitul FIBA 3×3 World Tour din Amsterdam care s-a desfășurat vineri, 6 octombrie.

Romania a fost reprezentată de echipa Pitești Getica 95, formație care a obținut dreptul de a evolua la cel de-al 11-lea Masters World Tour, după ce a câștigat circuitul Sport Arena Streetball 2023. Vlad a jucat alături de George Blaj-Voinescu, Alexandru Coconea și Aurelian Gavriloaia, care au evoluat în calificările pentru tabloul principal, acolo unde au cedat cu olandezii de la Utrecht (14-21) și germanii de la Dusseldorf LFDY (12-21).

„Cu toate acestea, astăzi nu a fost ziua lor în cadrul competiției de la Amsterdam Masters. Băieții nu au reușit să treacă de etapa calificărilor, pierzând în lupta împotriva echipelor din Utrecht și Dusseldorf. Participarea la acest eveniment de prestigiu din circuitul Pro reprezintă însă o oportunitate impresionantă în cariera lui Vlad Nistor și a colegilor săi”, se precizează pe pagina de Facebook a CSU Târgu Mureș.

Amsterdam Masters a marcat numărul 100 din celebrul circuit mondial masculin FIBA 3×3 World Tour, aducând la start cei mai buni jucători de pe mapamond.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE