Trei mureșeni pe podium la Miss & Mister Fitness România Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 491 Vizualizări

Trei mureșeni pe podium la Miss & Mister Fitness România

Mureșenii Demény Izabella, Sergiu Istavn și Vay Alpár au avut parte de o nouă provocare la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, aceștia au urcat pe scena „Miss & Mister Fitness România”, eveniment care a avut loc în Zona Atrium din Iulius Town din Timișoara, sâmbătă, 7 octombrie. Categoriile la care au fost înscriși reprezentanții Clubului Sportiv Universitar (CSU) sunt Bikini senioare, Men’s phisique și Fit pairs.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș, Sergiu Istvan a obținut aurul la categoria Men’s Phisique +175 centimetri, dar a obținut aurul și la categoria Fit pairs alături de Anastasia Alb de la Titanic Body Building. Totodată, la categoria Open (general) men’s phisique, acesta și-a adjudecat din nou aurul.

Vay Alpár a obținut aurul la categoria Men’s Phisique 173 centimetri și bronzul la Fit pairs, alături de sportiva Demény Izabella, care a mai obținut aurul la categoria Bikini senioare 162 centimetri.

În urma evenimentului, Federația Română de Culturism și Fitness asigură câștigătorilor participarea în cadrul concursului Arnold Sport Festival care se va desfășura anul acesta între 13 și 15 octombrie la Madrid. Astfel că, în urma clasării la categoria open, Sergiu Istvan va reprezenta România la Arnold Sport Festival Madrid.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE