Ştafeta Veteranilor INVICTUS ediția a X a Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 451 Vizualizări

Ştafeta Veteranilor INVICTUS ediția a X a

Ștafeta veteranilor, eveniment organizat de Invictus România în contextul manifestărilor dedicate Zilei Armatei României, va ajunge joi, 12 octombrie la Târgu Mureș purtată de voluntarii din Odorheiu Secuiesc. Ca în fiecare an, volutarii Invictus din Târgu Mureș vor participa și anul acesta și vor purta ștafeta galbenă pe traseul Târgu Mureș – Oarba de Mureș – Târnăveni – Mediaș.

Cu acest prilej, Garnizoana Târgu Mureş organizează Joi, 12 octombrie 2023, începând cu ora 17.00, o ceremonie publică de primire a Ștafetei Veteranilor în Piața Teatrului din Târgu Mureș, urmând ca în dimineața zilei de 13 Octombrie, la ora 06.30 ștafeta galbenă să plece purtată de volutarii Invictus mureșeni către orașul Mediaș.

Ștafeta Veteranilor, aflată la cea de-a X-a ediție, a devenit o tradiție și un simbol al spiritului Invictus, care ar trebui să ne reunească pe toți în jurul veteranilor.

Scopul evenimentului este de a conștientiza generația tânără cu privire la cinstirea memoriei ostașilor români care și-au sacrificat viața pentru Patrie, potrivit informațiilor furnizate de Forțele pentru Operații Speciale Române.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE