Tânăr din Ungheni reținut pentru infracțiuni la regimul rutier Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 430 Vizualizări

Tânăr din Ungheni reținut pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiști ai Serviciului Rutier Mureș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr în vârstă de 23 de ani, ulterior depistării sale în trafic și constatării mai multor infracțiuni rutiere săvârșite.

”Mai exact, la data de 13 octombrie, în jurul orei 19.30, polițiștii au oprit pe DN15 E60, în orașul Ungheni, un autovehicul, condus de un tânăr de 23 de ani, din orașul Ungheni. Cu ocazia controlului efectuat, acesta a prezentat un permis de conducere aparent eliberat de autoritățile din Marea Britanie, însă în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că documentul este unul fals. De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatele din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu are valoare probatorie în cadrul dosarului penal, iar persoana în cauză a refuzat conducerea la o unitate medicală, pentru recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar față de tânărul de 23 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore.

Acesta a fost condus și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș, în vederea executării măsurii, iar cercetările sunt continuate în cauză sub supravegherea unității de parchet competente.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE