”Bucurie în Mișcare”, la Nazna Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

”Bucurie în Mișcare”, la Nazna

Caravana de Toamnă ”Bucurie în Mișcare” a poposit la Nazna, aducând cu ea o zi plină de distracție și activități sportive pentru elevii și profesorii școlii din Sâncraiu de Mureș.
În data de 10 octombrie, comuna Nazna a fost gazda unui eveniment special, organizat de Caravana de Toamnă, care a adus un zâmbet pe fețele tuturor participanților.
”Terenul de sport din Nazna a devenit locul în care tinerii și-au petrecut ziua cu multe surprize sportive și activități recreative. Organizatorii au amenajat diverse spații pentru a satisface toate preferințele, de la șah la fotbal, de la badminton la volei și handbal. Copiii au avut ocazia să-și demonstreze abilitățile într-o varietate de discipline sportive și jocuri. Competițiile cu premii au stârnit entuziasmul participanților, aceștia fiind implicați în activități precum sărituri cu sacul, statuile muzicale sau să arunce mingea la coșul de baschet. Ziua petrecută la Nazna a fost una plină de veselie și energie pozitivă. Elevii și profesorii școlii din Sâncraiu de Mureș au avut șansa de a se conecta prin sport, jocuri și competiții, ceea ce a contribuit la consolidarea spiritului comunitar”, au informat reprezentanții Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE