Evaluarea elevilor mureșeni ”dornici de performanță” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

Evaluarea elevilor mureșeni ”dornici de performanță”

Centrul Județean de Excelență Mureș organizează activități de evaluare a elevilor de la ciclul primar pentru anul școlar 2023-2024.

Potrivit informațiilor furnizate de către prof. Flaviu Andrei Crișan, directorul Centrului Județean de Excelență Mureș, în zilele de 19 și 20 octombrie va avea loc ”evaluarea elevilor dornici de performanță”, înscriși la Centrul Județean de Excelență Mureș, în vederea constituirii grupelor pentru anul școlar 2023-2024.

”Evaluarea elevilor din învățământul primar, clasele a III-a și a IV-a, se va desfășura după următorul program: joi, 19 octombrie 2023 – testarea elevilor înscriși la Limba și Literatura Română se va desfășura la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș, începând cu ora 14.00, iar intrarea în săli se face de la ora 13.45. Pentru elevii din Sighișoara, testarea va fi la Școala Gimnazială ”Zaharia Boiu”, începând cu ora 14.00, iar intrarea în săli se va face de la ora 13.45”, a precizat prof. Flaviu Andrei Crișan.

În ceea ce privește testarea elevilor înscriși la Matematică, directorul Centrului Județean de Excelență Mureș a informat că aceasta se va desfășura vineri, 20 octombrie, la Școala Gimnazială ”Dacia” din Târgu Mureș, începând cu ora 16.00, iar intrarea în săli se va face de la ora 15.45. Tot la Matematică, elevii din Sighișoara vor fi testați la Școala Gimnazială ”Zaharia Boiu” începând cu ora 14.00, iar intrarea în săli se va face la ora 13.40.

Participanții la testări sunt rugați să aibă asupra lor carnetul de elev.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE