Diferențe tot mai mari în Superliga Mureșeană Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 420 Vizualizări

Diferențe tot mai mari în Superliga Mureșeană

Cea de-a patra etapă a Superligii Murșene de Minifotbal a ajuns la final. Cele două meciuri disputate marți, 17 octombrie, pe terenul 7 Plopi din Târgu Mureș au adus la final scoruri remarcabile.

Astfel, primul meci s-a disputat între ACS Pompierii Mureșeni și AFC Nova Vita începând cu ora 20:00. Scorul de 0-5 a făcut o diferență foarte mare între cele două echipe, distanțându-le. Victoria a venit de partea celor de la AFC Nova Vita care s-au bucurat de victorie.

În cel de-al doilea meci disputat de la ora 21:00, ACS Portugalia Târgu Mureș a luptat pe teren împotriva băieților de la ACS Milu, unde fructificarea meciului s-a văzut la final în scorul de 0-6. Victoria a fost adjudecată de fotbaliștii echipei Portugalia care nu s-au lăsat învinși niciun moment pe teren.

După această etapă încheiată, clasamentul Superligii a ajuns să mențină pe prima poziție AFC Nova Vita cu 10 puncte, urmată de ACS Portugalia Târgu Mureș care se află doar la un singur punct diferență de aceștia, având mai exact 9 puncte. Locul trei în clasament este ocupat de ACS Pompierii Mureșeni cu 2 puncte, în timp ce ACS Milu a rămas pe ultimul loc tot cu un singur punct.

După aceste patru etape încheiate, cele două echipe aflate pe primele două poziții (AFC Nova Vita și ACS Portugalia Târgu Mureș), par să se mențină, fără a ceda în fața adversarilor, luptându-se între ele pentru prima poziție a clasamentului.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE