ULTIMA ORĂ! Ex-internaționalul Florentin Petre, antrenor principal la CS Unirea Ungheni 2018! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

ULTIMA ORĂ! Ex-internaționalul Florentin Petre, antrenor principal la CS Unirea Ungheni 2018!

Fostul internațional român Florentin Petre a fost instalat în funcția de antrenor principal al CS Unirea Ungheni 2018, formație care a încheiat turul Seriei a IX-a a Ligii a III-a pe locul 3, la 3 puncte de lider.

”La cei 47 de ani ai săi, Florentin este unul din cei mai cunoscuți și mai iubiți fotbaliști ai României, fiind consacrat pentru jocurile în cadrul clubului Dinamo București, dar și în cadrul lotului Echipei Naționale a României pentru 52 de meciuri, în care a înscris 6 goluri și a strâns participări la Campionatele Europene din 2000 și 2008! Acesta a mai jucat la cluburi precum UTA Arad, TSKA Sofia, Akhmat Grozny și Victoria Brănești! În cariera de antrenor, acesta a coordonat echipe precum Dinamo II (secund), FC Brașov (secund), Luceafărul Oradea (secund), Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și CSM Ceahlăul Piatra Neamț!”, au informat reprezentanții CS Unirea Ungheni 2018, pe pagina de Facebook a clubului.

”În primul rând vreau să-i mulțumesc domnului primar Victor Prodan și domnului președinte Adi Pop pentru oportunitatea de a antrena o echipă bună, cu pretenții, care vrea să tragă la promovare. Îmi plac oamenii puternici, oamenii care sunt deciși, mai ales în momentele astea pe care le traversăm cu toții. Merg să trag la promovare și abia aștept să ajung acolo să îi cunosc pe jucători”, a declarat Florentin Petre, potrivit Fanatik.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE