Etapa a șaptea din Liga a IV-a Elite, la final Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

Etapa a șaptea din Liga a IV-a Elite, la final

Cea de-a șaptea etapă din Liga a IV-a Elite, Seria 1 și 2 s-a desfășurat sâmbătă, 21 octombrie, etapă în care echipele au jucat pentru a obține victoria.

În Seria 1, ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor a jucat cu CS Iernut, pierzând în fața acestora cu scorul de 1-10 (1-6). Singurul gol al acestora a fost marcat de Bogdan Mateiu, în timp ce, pentru iernuțeni au marcat Andrei Gliz, Ionel Sămărghițan (2 goluri), Andrei Moldovan, Rareș Șuteu (2 goluri), Iulian Siplacan (2 golri) și Ilie Roman (2 goluri).

În meciul disputat între AS Gaz-Metan Daneș și AS Chimica Târnăveni, meciul s-a încheiat cu scorul de 5-0 (2-0), victoria fiind adjudecată de echipa din Daneș, după ce golurile au fost marcate de Florian Traistar, Vasile Neagu, Rareș Aleman (2 goluri) și Alexandru Gorea.

ACS Mureșul Luduș a pierdut cu scorul de 1-3 (0-1) în fața celor de la ASF Pogăceaua. Pentru ludușeni a marcat Darius Chiorean care a spart gheața în minutul 5 al meciului, iar pentru cei din Pogăceaua a fost momentul în care s-au impus, urmând să marcheze Feketics Norbert, Alexandru Greab și Ioan Hanu.

O altă victorie a fost adjudecată de echipa ACS A&A Grup Târnăveni care au câștigat cu scorul de 3-1 (0-0) în fața echipei AS Câmpia Rîciu, pentru care a marcat doar Marius Ludușan. În minutul 79, Alexandru Mate a dat un nefericit autogol, care a venit de partea echipei din Târnăveni, pentru care a mai marcat Cristian Medrea două goluri.

A doua serie

În cea de-a doua serie, meciurile s-au ținut în lanț. Astfel, ACS Mureșul Rușii-Munți au pierdut cu scorul de 0-5 (0-3) în fața echipei ACS Atletic Tîrgu Mureș. Pentru echipa câștigătoare au marcat următorii: Andrei Bordaș, Ioan Popa, Mathe Zsolt, Demeter Attila și Marius Anghelina.

A urmat mai apoi meciul dintre ACS Sovata și ACS Viitorul Aluniș care s-a încheiat cu scorul de 1-0 (0-0), victoria fiind adjudecată de Sovata, după ce Petru Silion a marcat primul și singurul gol al meciului.

CSO Sângorgiu de Pădure a pierdut cu 1-4 (0-2) în fața ACS Academica Transilvania Târgu Mureș, după ce au marcat un singur gol prin Mihăiță Boitos, în timp ce, pentru Academica, Cosmin Vancea a fost cel care a marcat toate cele patru goluri.

A urmat meciul în care AFC ASA Târgu Mureș a pierdut în fața ACS Sâncrai Nazna cu scorul de 1-3 (1-2), după ce singurul gol al celor de la ASA a fost marcat de Darius Ghirca. Ioan Ludușan a marcat primul gol al meciului pentru ACS Sâncrai Nazna, fiind urmat la goluri de Marius Brad și Alexandru Arion.

După cea de-a șaptea etapă încheiată, clasamentul pentru Seria 1 este următorul:

1. CS Iernut

2. ACS Mureșul Luduș

3. AS Câmpia Rîciu

4. ASF Pogăceaua

5. ACS A&A Grup Târnăveni

6. AS Gaz-Metan Daneș

7. AS Chimica Târnăveni

8. ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor

9. CSM Sighișoara

Clasamentul pentru Seria 2 după această etapă încheiată este următorul:

1. ACS Sâncrai Nazna

2. AFC ASA Târgu Mureș

3. ACS Academica Transilvania Târgu Mureș

4. ACS Atletic Tîrgu Mureș

5. ACS Sovata

6. CSO Sângeorgiu de Pădure

7. ACS Viitorul Aluniș

8. ACS Mureșul Rușii-Munți

9. ACS Miercurea Nirajului

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook ACS Sâncrai Nazna

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE