Atenție la hoți! Doi tineri din Târgu Mureș, prinși după ce au furat aparatură de aproape 48.000 de lei dintr-o locuință Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 449 Vizualizări

Atenție la hoți! Doi tineri din Târgu Mureș, prinși după ce au furat aparatură de aproape 48.000 de lei dintr-o locuință

Doi tineri din Târgu Mureș, bănuiți pentru furt din locuință, au fost reținuți în urma a două mandate de percheziție a locuințelor, după ce polițiștii mureșeni au fost alertați de faptul că doi indivizi ar fi pătruns într-o locuință din municipiu de unde ar fi sustras mai multe aparate tehnice, calculatoare, monitoare și cabluri de alimentare.

În urma perchezițiilor, a fost arestat un tânăr de 20 de ani, respectiv un adolescent în vârstă de 15 ani, în locuințele cărora s-au găsit bunurile anterior menționate. Cei doi au fost reținuți de ofițțerii mureșeni pentru 24 de ore, ancheta aflându-se în curs de desfășurare.

„În dimineața de 3 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au pus în aplicare două mandate de percheziție, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unei fapte de furt calificat, în valoare de aproximativ 48.000 de lei. Cercetările au fost demarate la data de 29 octombrie, când Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată referitor la faptul că, în urmă cu două zile, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuință din municipiu, iar dintr-o încăpere ar fi sustras mai multe calculatoare funcționale, routere wireless, monitoare, unități informatice și cabluri de alimentare”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Urmare a activităților investigativ-operative derulate de polițiștii de investigații criminale, persoanele bănuite de săvârșirea faptei au fost identificate în persoana a doi tineri, de 20 și 15 ani, ambii din municipiul Târgu Mureș. Cu ocazia perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o parte dintre bunurile sustrase, respectiv monitoare și unități informatice, dar și plăci de minare a criptomonedelor.

Totodată, în baza probatoriului administrat, cei doi tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: IPJ Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE