Recitaluri de pricesne și cântece religioase în parohia Râpa de Jos Religie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 300 Vizualizări

Recitaluri de pricesne și cântece religioase în parohia Râpa de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, biserica „Înălțarea Domnului” din parohia Râpa de Jos, protopopiatul Reghin, a găzduit în fiecare duminică din Postul Sfintelor Paști numeroase recitaluri de pricesne și cântece religioase specifice acestui sezon liturgic.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, credincioșii prezenți au avut parte de momente duhovnicești pline de încărcătură emoțională și spirituală, oferite de către mai mulți tineri interpreți de muzică populară din zona Reghinului. Au încântat sufletele credincioșilor artiștii Liviu Dascăl, Rareș Pop, Andreea Matei, Dana Farcaș, Iulia Todoran și, nu în ultimul rând, Suzana și Daciana Vlad din Săliște, Maramureș. Prin intermediul pricesnelor specifice Postului Mare, tinerii artiști au oferit un regal de excepție în această perioadă de pregătire și primenire sufletească pentru Praznicul Învierii Domnului.

„Seria evenimentelor muzical-artistice a reprezentat o binecuvântare pentru credincioșii parohiei noastre în această perioadă de pregătire duhovnicească în care suntem chemați să ne apropiem de Dumnezeu. Frumoasele pricesne interpretate în Postul Sfintelor Paști sunt menite să aducă în sufletele noastre bucuria simplă și pură de odinioară. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să le dăruiască interpreților și nouă, tuturor, multă sănătate, pentru a menține vie flacăra credinței, promovând adevăratele valori creștine”, a precizat pr. paroh Iustinian Dacian Oprea.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE