Modificări în clasamentul Superligii după încheierea etapei a VII-a Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Modificări în clasamentul Superligii după încheierea etapei a VII-a

Cea de-a VII-a etapă din Superliga Mureșeană de Minifotbal s-a încheiat miercuri, 15 noiembrie, între toate cele patru echipe participante.

Primul meci din această etapă s-a disputat de la ora 20:00 între ACS Portugalia Târgu Mureș și AFC Nova Vita. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-5 pentru AFC Nova Vita, cele 5 goluri fiind marcate de Iulian Sîplăcan, Adrian Luca (două goluri), Andrei Moldovan și Mircea Ungur.

Cel de-al doilea meci s-a disputat de la ora 21:00 între ACS Milu și ACS Pompierii Mureșeni și s-a încheiat cu scorul de 0-4 pentru Pompierii Mureșeni. Cele patru goluri din cadrul acestui meci au fost marcate de Kenesi Bela, Szasz Ferencz, Valentin Chirtes și Sebastian Palcau.

În momentul de față, după această etapă încheiată, clsasamentul prezintă o modificare în ceea ce privește locul I și II. Astfel, AFC Nova Vita s-a repoziționat pe locul I cu 16 puncte, iar ACS Portugalia Târgu Mureș a revenit pe locul II la doar un punct diferență (15 puncte). ACS Pompierii Mureșeni au rămas pe locul III în clasament cu 6 puncte, în timp ce ACS Milu are în continuare doar 2 puncte, fiind pe ultimul loc din clasament.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE