Mureș: 9 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de evaziune fiscală Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 862 Vizualizări

Mureș: 9 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de evaziune fiscală

Vineri, 17 noiembrie, au fost puse nu mai puțin de 9 mandate de percheziție domiciliară în județul Mureș, într-un dosar de evaziune fiscală, puse în aplicare de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

În această dimineață, 17 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Mureș, într-un dosar de evaziune fiscală”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Poliției Municipiului Târgu Mureș, precum și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand” Târgu Mureș și Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureș”, a mai informat acesta.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE