Urmărire ca-n filme pe DC 146, între Sântana de Mureș și Bărdești Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1422 Vizualizări

Urmărire ca-n filme pe DC 146, între Sântana de Mureș și Bărdești

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Râciu au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat în vârstă de 34 de ani, ulterior depistării sale în trafic și constatării mai multor infracțiuni rutiere săvârșite. Față de cel în cauză, magistrații au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

”Mai exact, la data de 18 noiembrie, în jurul orei 20.00, un echipaj din cadrul Postului de Poliție Sântana de Mureș a observat, pe DC 146, în localitatea Sântana de Mureș, un autoturism condus de un bărbat, cunoscut de polițiști ca având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, utilizând semnalele acustice și luminoase, însă autoturismul și-a continuat deplasarea. Acesta a fost oprit după intrarea în localitatea Bărdești, pe DC 137, conducătorul autovehiculului fiind imobilizat”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, verificările efectuate au indicat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată.

”Totodată, cel în cauză a refuzat testarea cu aparatele din dotare, precum și recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei sau a consumului de substanțe interzise, la o unitate medicală. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, pe numele bărbatului de 34 de ani fiind emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș a dispus plasarea acestuia sub control judiciar. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, a mai menționat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE