Moș Nicolae la Centrul de Zi „Rozmarin” Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Moș Nicolae la Centrul de Zi „Rozmarin”

Dimineața zilei de 5 decembrie a început cu zâmbete pe chipurile copilașilor Centrului de Zi „Rozmarin” din cadrul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș.

În rolul lui Moş Nicolae au fost toţi cei care şi-au dorit ca visele micuţilor din familii defavorizate să devină realitate. Și aici ne referim la ADRA România care, alături de zeci de micuți ai Grădiniței Omega, au fost mesagerii lui Moș Nicolae, ocrotitorul copiilor și făcătorul de minuni.

”Copiii din centrul nostru au intrat în lumea magică a sărbătorilor de iarnă și, pentru că au fost cuminți și și-au ascultat părinții și dascălii, au primit cadouri chiar din mâinile altor micuți de vârsta lor: mănuși, fulare, căciulițe și dulciuri.

Mulțumim tuturor pentru această zi magică, pentru generozitate și pentru zecile de zâmbete care au exprimat bucuria autentică a copilăriei! ”, au transmis pe pagina oficială a institiției, Andreia Moraru, director executiv și Todoran Corina, director executiv adjunct Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE