VIDEO: Turul Librăriei „Compas” din centrul Târgu Mureșului Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 495 Vizualizări

VIDEO: Turul Librăriei „Compas” din centrul Târgu Mureșului

Am poposit în inima Târgu Mureșului pentru a vă face turul universului livresc regăsit la Librăria Compas, inaugurată de curând, mai exact în data de 12 noiembrie, pe care o puteți vizita și dumneavoastră zilnic, astfel: de luni până vineri- în intervalul orar 08:00-21:00, respectiv de sâmbătă până duminică, în intervalul orar 09:00-21:00, în Piața Trandafirilor, la numărul 43.

Amintim faptul că librăria este dispusă pe două nivele, pe o suprafață de 300 de metri pătrați, fiind concepută sub forma unui Concept Store. Aici sunt comercializate produse de birotică, papetărie, rechizite, cărți și jucării, de la multiple branduri cunoscute. La parter, clienții se vor întâlni cu o gamă largă de produse de birotică și rechizite școlare, de la branduri de renume din România, printre care amintim Herlitz, Pelikan, Pilot, cu felurite decorațiui de Crăciun, cu reviste pentru copii și multe altele, toate acestea fiind etalate perspicace pe categorii de interes. La etaj sunt dispuse colecțiile de cărți, repartizate pe gen, unde clienții pot alege dintr-o suită de edituri recunoscute național, cum sunt editurile Eduard, Artur și Paralela 45. Tot la etaj este preăzută și secțiunea de jucării, completată cu toate tipurile de jocuri, de la jocuri pe tablă, la jocuri interactive, dar și cu un cumul de jucării îndrăgite de cei mici, cum sunt păpușile barbie, mașinuțele și altele, oferite de branduri consacrate, precum Logo, D-Toys sau Fisherprice.

Librăria a luat naștere ca urmare a unui armonios parteneriat între librăriile Compas, care au un istoric de peste 19 ani de existentă pe piata din România și Herlitz România, lider în furnizarea de produse pentru școală și birou, cu o vechime de peste 30 de ani pe piața din România.

Text și voce: Mădălina Rohan

Videoreporter: Diana Cărburean

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE