Cele mai mici junioare, pe podium la popice Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 80 Vizualizări

Cele mai mici junioare, pe podium la popice

Momente de bucurie s-au așternut peste micuțele sportive de la CS Electromureș Romgaz Târgu Mureș, la Competiţia Naţională pentru Juniori mici U12-U14, desfăşurată la sfârşitul săptămânii, pe arena de popice a Compexului Sportiv Gheorgheni, din Cluj Napoca.

Potrivit CS Electromureș, sportivele s-au întors acasă cu 2 medalii de aur, 4 de argint și una de bronz.

La categoria juniori U12, Balogh Zsofia – Orosz Kata (10 ani) au cucerit două medalii de aur, la probele de perechi şi tandem

Balogh Zsofia s-a clasat pe locul II la individual clasic, iar Balogh Andreea s-a clasat pe locul II la aceeași probă, în timp ce, Adam Palma Vivien a ocupt locul III la individual clasic.

La categoria juniori U14, Balogh Andrea – Adam Palma Vivien au câştigat două medalii de argint, la probele de perechi şi tandem.

„Pentru unii dintre acești minunaţi copii a fost primul contact cu mediul competiţional şi o ocazie să simtă emoţia câştigării primei medalii şi primul pas către marea performanţă. Alături le-au fost antrenorii, părinții şi nu în ultimul rând, conducătorii Federaţiei Române de Popice care i-au premiat cu medalii, cupe şi diplome, de asemenea, le-au oferit tuturor micuţilor participanţi tricouri şi pachete cu cadouri. Felicitări! Suntem mândrii de fiecare dintre voi”, se precizează pe pagina clubului sportiv.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE