O minivacanță încărcată pentru polițiștii mureșeni Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

O minivacanță încărcată pentru polițiștii mureșeni

Polițiștii mureșeni au intervenit la peste 570 de evenimente, dintre care 547 sesizate prin Sistemul Național Unic al Apelurilor de Urgență 112, în minivacanța de Crăciun.

 În perioada 23-26 decembrie, zilnic, aproximativ 150 de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au acționat în teren, respectiv în zonele susceptibile de a se înregistra aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea faptelor contra patrimoniului, a celor din segmentul stradal, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

O atenție deosebită s-a acordat și se va acorda şi comercializării și utilizării articolelor pirotehnice.

În cadrul activităților polițiștii mureșeni au legitimat 1241 de persoane și au controlat 754  de autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 126.600 de lei. Pentru siguranța traficului rutier, au fost reținute 38 de permise de conducere și retrase 29 de certificate de înmatriculare. În această perioadă poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulație pentru a interveni eficient și a preveni producerea unor evenimente grave.

În urma acțiunilor din teren, în perioada Crăciunului, nu au fost înregistrate accidente rutiere grave sau orice alte evenimente deosebite, de o gravitate ridicată, care să tulbure liniștea și siguranța comunității, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Mureș.

Polițiștii continuă să acționeze și în perioada următoare, pentru prevenirea faptelor antisociale și asigurarea ordinii și liniștii publice, potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE