Salvamont Mureș: Două apeluri pentru intervenții Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Salvamont Mureș: Două apeluri pentru intervenții

Ziua de joi, 28 decembrie a fost una plină de intervenții pentru salvamontiștii din întreagă țară solicitați sa intervină la un număr foarte mare de accidente montane.

„În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 52 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor. În cazul acestor intervenții au fost salvate 54 de persoane. Dintre acestea 25 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

S-au primit și 47 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

Salvamont România vă îndeamnă la prudenta și responsabilitate în derularea activităților montane și vă invită să le fiți alături în campania de reducere a numărului de accidente montane”, se precizează pe pagina de Facebook – Salvamont România.

Au fost efectuate 9 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 7 apeluri pentru Salvamont Voineasa, 6 apeluri pentru Salvamont Maramureș, 5 apeluri pentru Salvamont Predeal, 5 apeluri pentru Salvamont Harghita, 4 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov, 4 apeluri pentru Salvamont Gorj, 3 apeluri pentru Salvamont Sibiu, 2 apeluri pentru Salvamont Borșa, 2 apeluri pentru Salvamont Caraș Severin-Muntele Mic, 2 apeluri pentru Salvamont Mureș, un apel pentru Salvamont Argeș, un apel pentru Județul Argeș și un apel pentru Județul Bihor.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook – Salvamont România – Dispeceratul Național Salvamont

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE