354 de medalii pentru secția de natație în anul 2023 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1084 Vizualizări

354 de medalii pentru secția de natație în anul 2023

În anul competițional 2023, sportivii secției de natație de la CSS Târgu Mureș au reușit să obțină un număr de 354 medalii.

Astfel, la Campionatele Naționale aceștia au obțint în total 24 de medalii, dintre care una de aur la proba individuală, 10 de argint la probele individuale, 11 de bronz la probele individuale, 2 de bronz la probele de ștafetă și un loc III pe echipe la fetele de 10 ani.

La Campionatul Național Școlar, numărul total de medalii a fost 24, dintre care 7 de aur la probele individuale, 8 de argint la probele individuale, 8 de bronz la probele individuale și una de bronz la proba de ștafetă.

De la Campionatele Naționale Regionale, tinerii sportivi s-au întors acasă cu 16 medalii, dintre care 9 de aur la probele individuale, 4 de argint la probele individuale și 3 de bronz la probele individuale.

Cupele Amicale Naționale au adus cele mai multe medalii, mai exact 220, dintre care 97 de aur, 60 de argint și 63 de bronz, iar de la Cupele Amicale Internaționale, sportivii au adus 70 de medalii, 29 dintre acestea fiind de aur, 32 de argint și 9 de bronz.

„Felicitări tuturor sportivilor care au contribuit la aceste rezultate, şi mult succes în anul competițional 2023. Mulțumiri doamnelor profesoare  Kisgyörgy Evelin,  Bányász Koszta Beáta, Anderka- -Farkas Kinga şi nu în ultimul rând, domnului profesor Peteley Attila , preparatorul fizic Simó Attila şi Miclea Claudiu care au contribuit la obținerea acestor rezultate. Să nu-i uităm pe părinții care ne susțin în munca noastră”, se precizează pe pagina de Facebook a CSS Târgu Mureș Natație.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE